4. august 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: »Pip-Hans« i afgørelse om søsti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: »Pip-Hans« i afgørelse om søsti
Debat Fredensborg - 09. juli 2021 kl. 14:59
Af Jan Pold (S), Byrådskandidat, Vilhelmsro 231, 3480 Fredensborg

Så gik der alligevel »Pip-Hans« i Fredningsnævnets afgørelse om Dansk Naturfredningsforenings forslag med en sti rundt om Esrum Sø.

En sti rundt om Esrum Sø er desværre nu forpurret at Fredningsnævnet i Nordsjælland skriver journalist Jesper Sabroe nu i sin artikel i Frederiksborg Amtsavis.

Den endelige afgørelse falder dog først den 15. december når Fredningsnævnet har modtaget kommentarer og erstatningskrav fra lodsejerne. Men Fredningsnævnet har indstillet til at afvise DN's forslag lagt vægt på flere aspekter som nu er nytteløs at diskuterer igen igen....

Men Fredningsnævnet nævner selv og bl.a. Dansk Ornitologisk Forenings holdning til at en sti som efter deres mening vil forstyrre nogle andefugle og en enkelt ørn der til tider fouragerer i området.

Også hensynet til lodsejerne vejer tungt i afgørelsen. Fair nok.

Tilbage står nu at alle fire kommuner finder nogle gode og sikre løsninger på en cykel- og gangsti langs vejen som alligevel vil indebære ekspropriation af deres jord. Fair nok.

Især på 205 vejen nord for Esrum Sø er det livsfarligt at færdes både på cykel og til fods. Vi skal alke have fri og sikker adgang til naturen og Gribskov. Det bliver en af mine mærkesager når og hvis jeg vælges ind i byrådet til KV-21.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?