29. juli 2021
Jeg håber virkelig at der må foreligge en hel speciel grund til at lukke et så godt socialt tilbud ned, skriver Kirsten Obel i dette indæg.
Jeg håber virkelig at der må foreligge en hel speciel grund til at lukke et så godt socialt tilbud ned, skriver Kirsten Obel i dette indæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvorfor lukker Madkassen i Nivå?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvorfor lukker Madkassen i Nivå?
Debat Fredensborg - 20. juli 2021 kl. 06:46
Af Kirsten Obel, Baunebjergvej 434, Humlebæk

Jeg undrer mig! Hvorfor lukker madkassen i Nivå? Madkassen arbejder for at mindske madspild og samtidig hjælpe udsatte borgere.

Der findes ildsjæle i vores kommune, som kører ud og henter varerne hos forskellige forretninger og sørger for at opbevare dem hygiejnisk og forsvarligt i Madkassen, til de uddeles til borgerne. I Nivå gjorde vi det i "Nivå Nu" tirsdag og torsdag og i Humlebæk gøres det mandag og onsdag. På en ganske almindelig dag i Nivå kunne der være mellem 30-45 borgere, som gik fra os med poser fyldt med mad, primært grønsager og brød. De var ældre som yngre.

Men nu er Nivå Madkasse lukket. Vi forsøgte i nød at flytte til vores afdeling i Humlebæk, men vores borgere fra Nivå har enten ikke bil eller føler det er for langt væk. Madkassen i Humlebæk holder til i frivilligcenteret Teglgårdsvej 423A, og vi må konstatere at vores udsatte borgere fra Nivå ikke kommer.

Lokalet i Nivå Nu skulle bruges til møder, i det blå nabohus, som har stået tomt i årevis, må vi ikke være, for det skal fremover bruges til møder. Jamen hvem er det, der har behov for så mange rum hver eneste dag i ugen til møder?

Jeg håber virkelig at der må foreligge en hel speciel grund til at lukke et så godt socialt tilbud ned. - Og så i et år med kommunevalg!!

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?