29. juli 2021
"Lad os sammen  allerede nu koncentrere os om at finde de ildsjæle, der er nødvendige, for at et projekt som dette kan blive en succes," skriver Grethe Troensegaard i dette indlæg. Arkivfoto.
"Lad os sammen allerede nu koncentrere os om at finde de ildsjæle, der er nødvendige, for at et projekt som dette kan blive en succes," skriver Grethe Troensegaard i dette indlæg. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Grønt værksted er opfundet allerede...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Grønt værksted er opfundet allerede...
Debat Fredensborg - 19. juli 2021 kl. 06:40
Af Grethe Troensegaard, Humlebæk

Kære Hanne Berg. Tak for dit forslag i Uge-Nyt den 14. juli om et "Grønt Værksted" i Fredensborg. Lad mig indledningsvist sige, at jeg er ikke enig i, at et sådant værksted umiddelbart skal kobles sammen med kulturelle aktiviteter.

Grønt værksted, som du kalder det, findes allerede, endda så tæt på som i Allerød Kommune, hvor man i flere år har haft "Repair Café". Der er derfor tale om et etableret koncept, som man umiddelbart kan drage erfaringer af i Fredensborg Kommune.

Forslaget var oppe i Fredensborg Kommune, men på grund af corona blev projektet udsat indtil videre. Jeg er derfor helt sikker på, at vi kan få konceptet op at stå, også uden at det skal kobles sammen med andre aktiviteter.

Repair Café er ikke et kommunalt projekt - men har naturligvis som andre foreninger mulighed for støtte fra kommunale puljer til drift m.m.

Lad os sammen allerede nu koncentrere os om at finde de ildsjæle, der er nødvendige, for at et projekt som dette kan blive en succes. Lad os finde et ledigt, bynært lokale , lad os tale med nogen, der har haft succes - lige fra Hellerup til Allerød - Der er jo ingen grund til at vi i Fredensborg Kommune skal begå de samme fejltagelser, som man måske har prøvet andre steder. Konceptet er jo netop i tidens ånd med "recycling" og genbrug. Det skal vi benytte os af, og det kan kun gå for langsomt.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?