6. marts 2021
Udtrykket ?Der er dømt nøl? har vi netop set praktiseret i de nylig overståede verdensmesterskaber i håndbold, hvor der dømmes nøl, hvis et hold ikke viser initiativ og er målsøgende og hvor bolden og initiativet derefter gives til det modsatte hold, skriver Werner Larsen.
Udtrykket ?Der er dømt nøl? har vi netop set praktiseret i de nylig overståede verdensmesterskaber i håndbold, hvor der dømmes nøl, hvis et hold ikke viser initiativ og er målsøgende og hvor bolden og initiativet derefter gives til det modsatte hold, skriver Werner Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: »Der er dømt nøl til Lars Simonsen«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: »Der er dømt nøl til Lars Simonsen«
Debat Fredensborg - 23. februar 2021 kl. 12:37

Af Werner Larsen, Klinken 34, Nivå

arrow Læs også: Få status på fem visionære projekter

I avisen den 10. februar blev udvalgsformanden for Fredensborg Kommunes Plan, Miljø og Klimaudvalg Lars Simonsen bedt om en status på fem visionære projekter: Nivås nye bymidte, Fremtidens Folkeskole, Den Grønne Slotsby, udviklingen i Karlebo Landsby, samt Nivå Havn og Strandpark.

Sidst i artiklen kommenterer journalisten svarene som nølende, hvilket jo for de fleste svars vedkommende er noget af en underdrivelse.

Det er utroligt, at en formand for kommunens planudvalg ikke har en bedre paratviden og et større engagement i 5 projekter, hvor borgerne igennem flere år har givet udtryk for deres engagement ved at deltage i høringer og borgermøder.

Lad os plukke lidt i formandens svar:

o Til spørgsmål om Den Grønne Slotsby er svaret bla.a.: "Er det ikke, jo det er vi allerede i gang med og har en lokalplan for. Vi er i den fase hvor der snart sker noget" !!!

o Til spørgsmålet om der er søgt byggetilladelse til Nivås nye bymidte er svaret bla.a.: "Pas, det ved jeg ikke" !!!

o Til spørgsmålet om visionsplanen for Nivå Havn og Strandpark er svaret bla.a.: "Må jeg lige tjekke op på det" !!!

o Til spørgsmålet om Nivå Skole i den nye bymidte er svaret bla.a: "Det tør jeg ikke sige præcist, men jeg tror at den kan stå klar i 2024" !!!

o Til spørgsmålet om konsulenter, der for et par år siden blev bedt om at kaste et blik på Karlebo Landsby udefra er svaret bla.a.: "Står den ikke på listen??" !!!

o Afslutningsvis spørger journalisten, hvorfor udvalget, som Lars Simonsen jo er formand for, ikke beder om at få en kvartalsstaus på det, som I sætter i gang og her er svaret bla.a.: "Lige nu og her hvor du spørger, sidder jeg ikke med materialet foran mig og det er jo sådan med udviklingsprojektor, at der en lang periode, hvor borger ikke rigtigt oplever, at det sker noget" !!!

For mig som borger er det da klart, "at der er lange perioder, hvor der ikke sker noget", når en formand for et planudvalg tilsyneladende sidder på hænderne og ikke har mere styr på projekterne end ovennævnte svar viser.

Det er jo ham, vi har valgt til at være det drivende og engagerede byrådsmedlem og som vi på borgermøder og i høringssvar forhåbentlig inspirerer til at fremme hurtige og gode løsninger på projekterne til gavn for borgerne.

Udtrykket "Der er dømt nøl" har vi netop set praktiseret i de nylig overståede verdensmesterskaber i håndbold, hvor der dømmes nøl, hvis et hold ikke viser initiativ og er målsøgende og hvor bolden og initiativet derefter gives til det modsatte hold.

En regel, der måske er god at huske for vælgerne ved det kommende kommunalvalg i november 2021. !!!

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?