12. august 2020
Skitsen viser et forslag, hvor der kommer cirka 12 parkeringspladser ved Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Parkeringspladserne tættere ved slottet forsvinder, så turisterne skal parkere tættere på Jernbanegades butikker.
Skitsen viser et forslag, hvor der kommer cirka 12 parkeringspladser ved Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Parkeringspladserne tættere ved slottet forsvinder, så turisterne skal parkere tættere på Jernbanegades butikker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerforeningens fornemmelse for demokrati og parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerforeningens fornemmelse for demokrati og parkering
Debat Fredensborg - 21. august 2019 kl. 15:13
Af Poul Juul, Formand for Foreningen Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et urimeligt langt indlæg i FAA den 21.8. søger Borgerforeningen, som har cirka 30 medlemmer, herunder mig, at skrue historien tilbage. Men sandheden er, at Borgerforeningens formand Palle Bjørnsten selv deltog i den ekstraordinære generalforsamling i Kulturforeningen den 27.6. og sammen med ALLE andre stemte for bestyrelsens beretning, herunder kritikken af kommunens planer om at ødelægge parkeringsforholdene foran slottet. Det godkendte referat og senere pressemeddelelse er udsendt til orientering for alle 21 medlemsforeninger, og ingen - heller ikke Borgerforeningen - har gjort indsigelser. Hermed har bestyrelsen loyalt udført generalforsamlingens enstemmige beslutning. Sådan fungerer foreningsdemokrati.

arrow Læs også: Smart - eller for smart af kulturhusets formand?

Bortset fra Palle Bjørnsten, der jo omkring byudviklingsprojektet uden mandat har optrådt som stråmand for kommunen, har jeg ikke mødt en eneste, der synes, at nedlæggelse af 50 p-pladser foran slottet, er en god ide. Det havde været smukt, hvis Palle Bjørnsten havde brugt sin spalteplads til at forholde sig til, hvordan der skal parkeres ved Kulturhuset, kirken og slottet, hvis kommunens planer bliver gennemført. Bestyrelsen har indbudt kommunen til en drøftelse af sagen, og vi hører naturligvis gerne forslag fra andre, herunder Borgerforeningen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?