20. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for stafetten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for stafetten
Debat Faxe - 10. september 2018 kl. 11:17
Af Claus Kronborg Skoleleder LOF Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som deltager i dette fantastiske arrangement "Stafet for Livet" i Haslev, vil jeg gerne udtrykke min store tak til alle de mange frivillige i arbejdsgruppen med Dorte Nybjerg i spidsen for dette store arbejde I har udført.

arrow Læs også: Stafet for livet søger underholdning

Alt fungerede og intet var overladt til tilfældighederne. Som deltager oplevedes styring på alt og det var en fornøjelse at deltage i dette fælles projekt.

Det har naturligvis kostet mange frivillige timer og en utrolig koordinering, men når man ser resultatet, så kan vi sige - sammen er vi bedst.

Tak for alle frivilliges indsats som gjorde det muligt at vi kunne deltage og samle ind og hermed støtte Kræftens bekæmpelse.

Alle var frivillige og gjorde noget ud over det sædvanlige. Det var netop en dag, en nat, en fælles kamp.

Lysceremonien var noget helt for sig selv. Det var en meget smuk ceremoni, der giver håb og støtte samt tid til at fordybe sig, samtidig med koret omkring solnedgang.

Det er vigtigt at deltage og ikke mindst støtte op om "Stafet for Livet", idet det skal give håb om, at vi en dag kan komme så langt, hvor kræften er en sygdom, der kan helbredes og måske til at leve med. Det er vigtigt at vi står sammen om dette og kan hjælpe forskningen med støtte og midler.

Tusinde tak fordi I i styregruppen gik foran med alle de frivillige og skabte rammerne, som vi andre deltagere og fightere skulle udfylde.

Tillykke med den fantastiske indsats, det fine resultat og de smukke rammer der blev skabt i MSGs park. Et meget flot arrangement at deltage i.

arrow Ny imponerende Stafet For Livet i Haslev
10. september 2018 kl. 11:17 Opdateret: kl. 11:19
arrow Video: Så er Stafet for livet Haslev skudt i gang
08. september 2018 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:47
arrow Stafet for Livet - de mange frivillige er klar
26. august 2018 kl. 11:23 Opdateret: kl. 13:28