17. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Replik til Henning Palm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Replik til Henning Palm
Debat Faxe - 14. juni 2019 kl. 15:15
Af Eli Jacobi Nielsen Gruppeformand, DF Prins Buris Vej 19, Karise

I et indlæg 13. juni anklager Henning Palm byrådet for at »køre lukket proces uden lokalrådet« omkring rute 266.

Dette er faktuelt forkert.
På kommunens hjemmeside, hvor Henning Palm har fundet budgetforslaget for 2020 om nedlæggelse af ruten hedder det "Forslagene er fremkommet ved involvering af en bred forsamling af nøglemedarbejdere med faglig og økonomisk indsigt, samt i chefforum, som har arbejdet med at finde yderligere besparelses- og effektiviseringsforslag".

Der er altså alene tale om det forslagskatalog administrationen udarbejder hvert år, og dermed ikke forslag der er fremsat af byrådet/politikerne. Budgetforslaget indeholder mange separate forslag, der er sendt i høring til 1. august, og der er således rig lejlighed til at kommentere eller indgå i dialog om det.

Vi er mange politikere der er bevidste om den kollektive trafiks betydning for de små landsbysamfund, hvilket senest blev bekræftet af at enigt byråd, der i marts vedtog at opretholde ruterne 266, 285 og 287, så samtidig med at jeg har stor forståelse for bekymringen i lokalsamfundet, og fortsat vil arbejde for opretholdelsen af de mindre busruter, må jeg påpege at Henning Palms anklager bliver rettet til den forkerte adressat!

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?