29. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Manglende respekt i logokonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manglende respekt i logokonkurrence
Debat Faxe - 11. oktober 2019 kl. 14:44
Af Thomas Nielsen, Nygade 50G, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Sjællandske ser jeg i dag en artikel om logokonkurrencen i forbindelse med Haslevs stationsbyjubilæum 2020. Som grafiker med mange års erfaring og adskillige logos på bagsmækken vækker det selvfølgelig min interesse. Ikke mindre af at jeg er født, opvokset og stadig boende i byen.

Som nævnt i artiklen skal man finde de nærmere oplysninger om konkurrencens betingelser på kommunens hjemmeside. Jeg læser til min store forbavselse, at der er deadline for aflevering den 1. november 2019.

Jeg har næppe i mine mange år som grafiker mødt så dårlige betingelser og så lidt respekt for det grafiske håndværk. Udfærdigelse af logos kan tage mange uger at få på plads, her er afsat tre (3) uger!

Hvad med de potentielle deltagere, der holder ferie? For eksempel er der efterårsferie fra i dag, hvor avisen udkommer? Det er ikke godt nok.

Jeg er sikker på, at man forventer gode gennemarbejdede forslag, som efter beskrivelsen kræver godt digitalt og grafisk håndelag. Det tager tid. Vis venligst respekt for et svært håndværk.