25. februar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor blev HTTs springhal af?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor blev HTTs springhal af?
Debat Faxe - 01. november 2019 kl. 10:41
Af Finn Hansen Byrådsmedlem, Socialdemokratiet Åbakkevej 6, Dalby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er meget skuffet over at man endnu en gang har svigtet Haslev Hallerne, med især fokus på HTT trampolin.

HTT og Haslev Hallerne søgte i 2011 om økonomisk støtte til opførelse en ny springhal, grundet den store tilgang. Samt de store og tunge trampoliner der skal flyttes rund på, siden har man søgt hvert år siden.

Der er meget stor tilslutning af brugere til HH de får 1275 timer betalt af kommunen, men der bruges grundet den store tilslutning 1524 timer som Faxe Kommune godkender.

Altså 346 timer som de stiller gratis til rådighed, dette svare til ca. 25 % overbelægning, det svarer til 179.000 kr.

Det siger sig selv, at det ikke kan fortsætte sådan.

Dette har de gjort i de sidste 3 år; i de år kunne HTT have efterfaktureret Faxe Kommune for i alt 536.640 kr. - i den overbevisning at det politiske udvalg samt forvaltningen, ville se positivt på at man ville løfte ønsket om en springhal op til budgetforhandlingerne,

Skuffelsen er meget stor i bestyrelsen samt HTT, vi snakker om et årligt beløb på 450.000 kr. - med et positivt tilsagn, vil HTT kunne gå i gang meget hurtigt.

Byrådet fik en gennemgang i sommer, hvor HTT springhal var markeret med RØDT - der skulle altså træffes beslutning om dette i år.

Der er arkitekt tegninger og beregninger på dette som forvaltningen har haft til rådighed siden 2011.

HTT har nogle af Danmarks bedste springere, samt en talent udvikling som rummer store mulig hedder, mange Danmarks mestre er et resultat, hvis vi skal fremme elite idrætten er vi nødt til at priotere dette.

Benjamin Salo Kjær har lige været til et stort stævne i Tyrkiet og kom hjem med en 1. plads, samt optjener point til noget meget større.

Vi har i HTT Danmarks eneste internationale dommer, Annette Dalsten, samt en stor træner-stab som gør et stort arbejde, skal dette fortsætte, kræver det politisk opbakning.