10. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem skal føle sig til grin, Henrik Friis?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal føle sig til grin, Henrik Friis?
Debat Faxe - 28. maj 2020 kl. 09:30
Af Michael Rosendahl, medlem af byrådet for Venstre, Troelstrupvej 3 i Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg læste med forbløffelse i april, at Henrik Friis fra SF synes, at forældrene til børnene i vores daginstitutioner skal føle sig til grin! Hvad er SF's motiv for at udlægge en stigning på 32 pædagoger og pædagogmedhjælpere til noget, man bør føle sig til grin over?!

Sidste år kom der 32 flere pædagoger/pædagogmedhjælpere i Faxe Kommunes daginstitutioner. Det var også tiltrængt efter år med normeringer - som måske på papiret så fornuftige ud - men i den virkelige verden ikke hang sammen.

Derfor blev det vedtaget at tilføre daginstitutionsområdet ekstra 9 mio.kr i budgetforliget for 2019. Penge, som i 2019 er blevet udmøntet i flere pædagoger/pædagogmedhjælpere i vores daginstitutioner.

Jeg er sikker på, at 32 ekstra medarbejdere gør en forskel for børn, forældre og travle kollegaer. Når Henrik Friis sår tvivl hos forældrene og personalet, så sender det et meget uansvarligt signal!

Samme uansvarlighed fra SF gentog sig på sidste byrådsmøde. Her ville SF ikke deltage i at finde de nødvendige besparelser på kommunens budget, men opfordrede i stedet kommunen til at lade stå til og så tage de konsekvenser det måtte få.

Hvis politikerne bare lader stå til når kommunen skal styre sin økonomi - så vil borgerne for alvor få anledning til at føle sig til grin!

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?