4. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hey Ole - tag teten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hey Ole - tag teten
Debat Faxe - 21. januar 2020 kl. 11:15
Af Stig Herold Nielsen Brinken 2, Karise Formand for SF Faxe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Haslev Håndværkerefterskole - Håndværk, Dessign og Teknologi" er et fremragende projekt og bør selvfølgelig støttes af Borgmester og Byråd.

arrow Læs også: Lad os sammen arbejde for efterskolen

Opbakningen fra befolkningen til projektet taler sit tydelige sprog. Over 100 menneskers fremmøde på "Kultunariet" til et dialogmøde og efterfølgende indsamling af over 3000 underskrifter, understreger opbakningen. Men Borgmester og Byråd er tavse.

Senest har både Det Konservative Folkeparti og Socialdemokratiet givet Haslev Håndværkerskole rosende ord med på vejen. Begge partier går dermed imod den hidtige blanke afvisning af projektet.

I SF bakker vi naturligvis op om dialog ! Det er ubegribeligt, at engagerede og visionære borgere, bare bliver mødt af afvisning og tavshed. Selv om kommunen ikke står med det ansøgte millionbeløb til efterskoleprojektet, er det uforståeligt, at Byrådet tilsyneladende ikke tager imod opfordringen til dialog. Det må være ethvert byråds hedeste drøm, at borgerne er engagerede , driftige og idefyldte.

SF mener, at der er tale om et projekt, der i den grad kalder på samarbejde mellem borgere og byråd. Et samarbejde der kan kombinere arbejdsgruppens visioner, ideer og virkelyst med kommunens faglighed og soliditet.

Vi opfordrer derfor Borgmester Ole Vive til at udvise lederskab og støtte driftige borgere. Det er ikke tiden til at "gøre som vi plejer". Det er tiden hvor en borgmester går forrest!

Vi opfordrer borgmester Ole Vive til at etablere et formelt samarbejde med arbejdsgruppen, hvor alle ideer og muligheder undersøges og afprøves.

arrow Underskrifter: 3261 gange nej tak til bolig-område
15. januar 2020 kl. 18:48 Opdateret: kl. 13:01
arrow Sidste chance for dialog om EUC
08. januar 2020 kl. 09:26 Opdateret: kl. 09:26
arrow Støt Haslev Efterskole
29. oktober 2019 kl. 11:14 Opdateret: kl. 11:14
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?