22. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Faxe Svømmehal lukker ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faxe Svømmehal lukker ikke
Debat Faxe - 10. juli 2018 kl. 11:07
Af René Tuekær, formand for plan- og kulturudvalget og gruppeformand for Borgerlisten (L)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tak til Jørgen Ivar Pedersen for et godt læserindlæg og for at skabe den debat, som plan- og kulturudvalget har ønsket.

Endvidere gør udvalget opmærksom på to yderligere besparelsesforslag, som direkte er protokolleret fra udvalgets møde den. 26. juni.

De to øvrige forslag er biblioteket samt borgerservice. I sin helhed tre forslag, som geografisk rammer skævt. Ikke kun i Faxe, men ligeledes for det store opland, som frekventerer Faxe Svømmehal, Faxe Folkebibliotek samt Faxe Borgerservice.

Jeg forstår godt borgere, som tænker, hvorfor kommer sådanne forslag frem til politisk drøftelse, hvis de absolut ingen mulighed har for politisk godkendelse. Burde forslagene have været formuleret?

Mit svar er, at Faxe Svømmehal og Faxe Bibliotek ikke burde have været formuleret og dermed med konsekvensen, at de heller ikke skulle have været politisk forelagt.

Åbningstider for fysiske borgerhenvendelser i både Haslev og Faxe kan der stilles opklarende spørgsmål til inden politisk stillingtagen. Eksempelvis hvor mange borgere henvender sig fysisk for betjening eller, er åbningstiderne passende i forhold til, hvor borgerne kommer etc.

Retur til Jørgen Ivars læserindlæg, som jeg er enig i, og der kunne endda gives endnu flere begrundelser for, hvorfor Faxe Svømmehal naturligvis ikke skal lukkes. I plan- og kulturudvalget var der enighed om, at svømmehallen ikke skal lukkes. Jeg har ikke hørt, at nogen politiske grupper i byrådet har givet meldinger om, at man ville lukke svømmehallen.