19. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsliv i Faxe Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsliv i Faxe Kommune
Debat Faxe - 28. maj 2018 kl. 15:15
Af Eli Jacobi Nielsen Prins Buris Vej 19, Karise Gruppeformand, Dansk Folkeparti, Faxe Byråd
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et velfungerende erhvervsliv, der skaber lokale arbejdspladser er af største vigtighed for enhver kommune, det er der bred enighed om, også hos DF og de øvrige partier i flertalsgruppen i Faxe Kommune.

I april 2017 fik Dansk Folkeparti i byrådet, sammen med Venstre og Borgerlisten, vedtaget et forslag om at annullere alle henvisninger til det specielle "grønne" værdigrundlag for EcoValley området, udarbejdet i konceptet Ecopark Rønnede. Det glæder os naturligvis at denne sejr for den sunde fornuft nu har medvirket til at der er kommet gang i grundsalget, så der langt om længe kommer en smule afkast af investeringen på godt 46 mio. kr. i området.

Repræsentanter for det konservative folkeparti opfordrer nu til at følge op på denne succes med en opdatering af kommunens erhvevsstrategi, og efterlyser en "vision" på området. Dette arbejde er allerede påbegyndt i Økonomiudvalget, hvor emnet bl.a. var på dagsordenen d 02-05-2018, men vil også omfatte temadrøftelser med hele byrådet.

Der skal på dette, som på alle øvrige sagsområder, naturligvis lyttes til de berørte parter, der har indsigt og specialviden i et givent emne, og det vil der blive, men i sidste ende vil der være behov for en politisk beslutning. Den holdning der indikeres af de konservative, med henvisning til byrådsmedlemmernes nuværende eller tidligere professionelle virke, er udtryk for en forbløffende nedladende holdning overfor de folkevalgte, og manglende forståelse for deres rolle.