17. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekkoet runger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekkoet runger
Debat Faxe - 09. april 2018 kl. 11:28
Af Eli Jacobi Nielsen Gruppeformand, DF, Faxe Byråd Prins Buris Vej 19, Karise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som man råber i skoven får man som bekendt oftest svar, og når Lars Christensen, Ø, anvender svulmende klassekamps-retorik i et indlæg, der som udgangspunkt handlede om de pågående overenskomstforhandlinger, kan det forhåbentlig ikke undre at dette bliver påtalt.

DF i Faxe har sammen med V og L i Økonomiudvalget stemt for en indstilling hvori det hedder at sagen udsættes til efter der er indgået overenskomst eller sket lovindgreb, og de samlede konsekvenser af OK18 er kendte, inkl. evt. konsekvenser af lockout og strejke. Det betyder ikke at de berørte borgere ikke skal tilgodeses i tilfælde af evt. nettobesparelser, men at der ikke på forhånd skal spekuleres i hvorledes det i så fald skal ske.

At kæde denne holdning sammen med en tilkendegivelse fra partiets landsformand, der ytrede sympati med lærernes position ifm. konflikten i 2013, er lige så lidt relevant, som det er at trække Enhedslistens standardvending om den stigende ulighed på banen. DF arbejder for et retfærdigt samfund, hvor der også tages hensyn til de svageste, og har i den forbindelse ganske rigtigt været støtteparti for borgerlige regeringer siden 2001. Dette har bl.a. ført til begyndende stramninger af den tidligere udlændingepolitik der er ødelæggende for økonomien, og som dermed netop rammer samfundets svage, stramninger som Liste Ø har stemt imod.

Imens Enhedslisten drømmer om "en grøn og bæredygtig fremtid", og tordner om at "DF altid (vil) være på de allermest velbjærgedes side" bevarer vi her hos DF i Faxe roen og jordforbindelsen, og tager løbende stilling til de aktuelle politiske emner. Det kalder vi sund fornuft.