17. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3300 Faxe-borgere? Det var vist ikke sandheden!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3300 Faxe-borgere? Det var vist ikke sandheden!
Debat Faxe - 20. september 2021 kl. 11:21
Af Andreas Stefansen Bråbyvej 25, 4690 Haslev

Hvis man tager et hurtigt kig på den digitale underskriftindsamling mod omfartsvejen udarbejdet af Borgergruppen, undrer det mig at borgere fra:

Hellerup, Brøndby, København K, Næstved, Præstø, Asnæs, Kbh V, Ringsted, Slagelse, Allinge, Holbæk, Hvidovre, Kastrup, Roskilde, Frederiksberg, Charlottenlund, Gentofte, Herlufmagle, Horsens, Ballerup, Brønshøj, Tårnby, Stubbekøbing, Rødvig, Årslev, Hørsholm, Sorø, Køge, Tårs, Karlslunde, Lundby, Glostrup, Kbh NV, Nykøbing Falster, Karrebæksminde, Silkeborg, Frederikshavn, Korsør, Stensved, Kbh S, Kolding, Vordingborg, Figgjo (Norge), Stenlille, Svinninge, Holmegård, Kbh Ø, Melby, Jystrup, Dragør, Hundborg, Tilsvildeleje.

... har skrevet under. Det er 52 byer hvoraf de fleste byer florerer mange gange. Endvidere er der en hel del anonyme underskrifter som ingen reelt ved hvor kommer fra.

Jeg har efter lidt research kommet frem til at borgergruppen d. 15/7 ikke havde opnået et tilfredsstillende antal af underskrifter, hvorfor de bestemte sig for at tage kontakt til venner og bekendte i hele Danmark - og Norge, for at indhente stemmer fra folk som overhovedet intet begreb har om problematikken i vores lokalsamfund. Flere af underskrifterne kommer muligvis også fra da Borgergruppen tog kontakt til aktivist Pop Kleberg som bad sit netværk i alternativet og veganerpartiet om at skrive under. De 1527 underskrifter er en del af de samlede 3300 underskrifter som Borgergruppen overrakte til Borgmesteren og som de og A kalder "massiv lokal modstand mod omfartsvejen". Det ville have klædt 'Borgergruppen' KUN at bede Faxe kommunes borgere om at tage stilling og skrive under, eller i det mindste være gennemsigtige om at en stor del af underskrifterne er afgivet af mennesker der ikke har sat sig ind i problematikken.

Skal resten af Danmark - og Norge endda, havde indflydelse på hvad vi gør med vores infrastruktur og penge?

Disclaimer om vejen: 1) linjeføringen er endnu ikke vedtaget og 2) den omtale natur er igang med at blive undersøgt af uvildige. 3) INGEN kender prisen på ramperne, hvorfor man ikke kan sige de er billigere end omfartsvejen.

Rejser du til udlandet i år?