30. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ros til Egedal Byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ros til Egedal Byråd
Debat Egedal - 15. oktober 2019 kl. 14:39
Af bestyrelsesformand Anne Mollerup på vegne af Egedal Erhverv

Debat
Egedal: I Egedal Erhverv er vi meget glade for byrådets brede budgetaftale!

Aftalen indeholder flere gode ting set med de lokale virksomheders briller - blandt andet nedsættelsen af dækningsbidraget og midler til skole-virksomhedssamarbejde - og det er bestemt positivt! Det er også glædeligt, at langt størstedelen af det politiske spektrum har fundet fælles fodslag - rent budgetmæssigt - frem til 2023. Det viser gode samarbejdsevner og giver stabilitet i årene frem.

Forud for det øgede fokus på erhvervet ligger flere års hårdt arbejde (naturligvis ikke kun fra vores side) med at få flyttet vigtigheden af at styrke det lokale erhvervsliv højere op på den politiske dagsorden.

Vi konstaterer, at der ikke alene er blevet lyttet, men også handlet. Egedal Kommune har på en række områder rykket sig, når det kommer til dialogen med erhvervslivet og forståelsen af, hvorfor det giver mening for hele kommunen, at erhvervslivet står stærkt. Respekt for den udvikling!

Når man taler om bedre vilkår for de lokale virksomheder, handler det nemlig langt fra kun om større profit til den enkelte virksomhedsejer. Nej, det handler om meget mere end det. Erhvervslivet spiller en afgørende rolle for den lokale sammenhængskraft, for lokale arbejdspladser, for elev- og praktikpladser, for flexjobs, for fritidsjobs, for støtte og sponsorater til lokale foreninger, for handlemulighederne lokalt - og for generelt at sikre, at Egedal er et attraktivt sted at bo i og flytte til.

Vi takker lokalpolitikerne og folkene i administrationen for lydhørheden og samarbejdet. Vi ser frem til i fællesskab at løfte Egedals erhvervsliv til et endnu højere niveau i fremtiden!

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?