22. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu må der politisk fokus på børnene i Egedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu må der politisk fokus på børnene i Egedal
Debat Egedal - 25. april 2019 kl. 13:49
Af Ulrik John Nielsen, uafhængigt byrådsmedlem i Egedal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Egedal: Nu må der vilje og politisk fokus på de mindre børn i Egedal kommune! Det er mildt sagt ikke godt nok!

Som nyvalgt i Egedal og en konstituering med et helt særskilt familieudvalg forstår jeg ikke, at der er så lidt fokus på de mindre børn.

De sidste mange år er der blevet skåret og skåret på dette område. Politisk er der nedsat et familieudvalg for halvandet år siden? Nu må der rykkes på det, så Egedal kan blive et attraktivt sted at flytte til med små børn.

Det er nedslående læsning i den seneste rapport fra BUPL, og det er uansvarligt, at pædagogerne i mange af kommunens institutioner tit er alene med børnene. Små børn har brug for et trygt sted, og vi som forældre skal være trygge ved at aflevere vores børn i institutionerne.

Nu ved jeg godt, at mange nok vil sige: Hvor skal pengene komme fra?

Som jeg ser det, kunne man starte med at se på, hvor mange kommunikationsmedarbejdere/kommunikationspartnere, der skal fortælle den gode historie om Egedal, eller dyre klimabelastende ture til Kina, uden at der kommer noget ud af det o.s.v. Er det ikke vigtigere, at de basale ydelser til børn og ældre fungerer?

Jeg tænker, at borgerne/børnefamilierne vil have nogle klare svar og ikke bare en sang fra de varme lande. De vil have HANDLING NU.

Så når borgmesteren siger »Vi forsøger at arbejde på en bedre normering, hvis det er muligt«, må jeg sige, det skal være nu. Det er levende mennesker, vi taler om.