21. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej til et arresthus med seks meter høj mur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej til et arresthus med seks meter høj mur
Debat Egedal - 31. januar 2020 kl. 16:28
Af Ulrik John Nielsen, uafhængigt medlem af Egedal Kommunalbestyrelse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Egedal: Jeg er som lokalpolitiker i Egedal Kommune rystet over, at så mange af mine kolleger i Egedal Byråd ikke har højere ambitioner for området ved Kildedal/Knardrup. En skøn naturperle, hvor der igennem tiden er talt om mange spændende muligheder for området.

Nu lader det til, at et flertal i byrådet vil sælge dette fantastiske område med den smukke beliggenhed, søer og det kuperede terræn til et kæmpestort arresthus, som skal omkranses af en seks meter høj mur.

Ja, I læste rigtigt, en seks meter høj mur rundt om hele området. Et område på cirka 25 hektar og cirka 30.000 bebyggede kvadratmeter i 2-4 etager med 200/300 indsatte fanger.

Der vil blive cirka 56.000 fangetransporter til og fra området med blandt andet hårde kriminelle.

Er det virkeligt ambitionen for Egedal, at ved indkørslen til kommunen på Frederikssundsvej er det første man møder, et arresthus!

På dette fantastisk beliggende område burde ambitionen række højere. På mig virker det en smule uovervejet.

Egedal Kommune burde langt hellere fokusere målrettet på at få DBU og deres ideer og planer om et DBU-center og kombinere det med et hotel og nogle fede attraktive boliger på området, som også kan lægge nogle ejendomsskatter i kommunen og arbejdspladser hos DBU og på hoteldrift.

Alt sammen noget vi, som bor i Egedal, kunne være stolte af!

Jeg kommer ikke til at stemme ja til et arresthus på denne placering midt i vores smukke natur og med en seks meter høj mur omkring. Efter min mening fuldstændig malplaceret.

Så lad os nu tænke os rigtigt godt om, inden vi sælger hovedkulds ud af arvesølvet i Egedal. Når der først er bygget, er der ingen vej tilbage.

Jeg tænker heller ikke, det er med til at gavne huspriserne i kommunen og det videre salg af jord i Kildedalområdet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?