17. september 2021
Foto: Annemette Jensen
Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Kære kandidat - du er fucking sej!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Kære kandidat - du er fucking sej!
Debat Egedal - 10. september 2021 kl. 13:23
Af Carina Buurskov, byrådsmedlem (V) og kandidat til KV21
Debat

Egedal: Kære kandidat - du er fucking sej!

Jeg har lyst til at sige tak til alle kandidater fra A til Å. Tak for, at tage én for holdet i demokratiets tjeneste. Der skal mod til, og jeg ved, at der ligger mange overvejelser bag.

Hvordan skal det gå? Hvad hvis jeg bliver spurgt om noget, jeg ikke kan svare på? Gad vide hvordan det er at se sig selv i stort format i lygtepælene? Er det overhovedet klogt, at jeg er så meget væk hjemmefra om aftenen? Vil det rykke noget? Jeg kunne blive ved.

At tage en beslutning om, at stille op til kommunalvalg er langt sværere end at stå på sidelinjen og råbe. Alene det at bekende politisk kulør er stærkt, og jeg ville sådan ønske, at endnu flere var aktive i vores lokalforeninger.

Jeg synes, at I er mega seje. I tør tage ansvar selv om I garanteret alle ved, at stolene, vi kæmper om, kan være øretævernes holdeplads. Det er umuligt at gøre alle glade.

Vi kan mene noget forskelligt, men fælles er, at vi alle vil det bedste for Egedal Kommune, og vi er villige til at gå forrest og gøre en indsats for at få det til at ske.

Så giv lige jer selv og hinanden et velfortjent skulderklap - ellers giver jeg jer et, når vi mødes på gader og stræder de næste par måneder. Det fortjener I.

Jeg håber, vi får en god valgkamp!

Synes du, at kommunen er der for dig?