9. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nej til at børn skal afleveres ved indgangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nej til at børn skal afleveres ved indgangen
Debat Egedal - 12. november 2020 kl. 14:01
Af Bettinna Zarp, byrådsmedlem, Lokallisten Ny Egedal, Egedal Kommune:

Som medlem af familieudvalget i Egedal Kommune kan jeg kun give de fire områdebestyrelser medhold i deres kritik af den politiske beslutning, der er truffet omkring det at skulle aflevere og hentes børn i kommune udenfor, når corona restriktionerne ophøre.

Når det så er sagt, så er der mange gode ord og tanker i jeres artikel, som jeg som byrådsmedlem for Lokallisten Ny Egedal helt sikkert gerne vil bakke jer op om. Her skal blandt andet nævnes, at man fra politisk hånd bør ligge alt daglig ledelse ud til den daglige leder i den enkelte intuition. Jeg er nu også selv af den overbevisning, at den daglige leder ved, hvad der er bedst for netop deres hus/institution.

Som det eneste medlem i familieudvalget stemte jeg nej til begge punkter på vores familieudvalgsmøde den 8.10.20

Jeg er ked af at læse i jeres artikel i Lokalavisen Egedal den 02.11.20, at I ikke har kunne få fat på os byrådsmedlemmer, som sidder i familieudvalget.

Dette er ikke helt korrekt. Jeg har både talt i telefon/mailet med flere af jer forældre/områdebestyrelse, som jo forståeligt nok har været dybt bekymret over denne politiske beslutning.

Jeg vil ligeledes gøre opmærksom på, at jeg deltog i det dialogmøde den 25.06.20. Jeg husker kun, at det var vores daværende formand Carina Buurskov og jeg, der deltog i dette møde. Her bør det nævnes, at mødedato har været bekendt i flere måneder i forvejen.

Jeg kan ligeledes godt forstå områdebestyrelsens kritik i den ovennævnte artikel, og den bakker jeg som medlem af familieudvalget fuld ud op omkring.

Som pædagog med over 30 års erfaring, med særlig sårbar børn, unge- og familier har jeg aldrig haft den holdning og kommer aldrig nogen sinde til at have den holdning:

1. At Egedals børn skal modtages og afleveres ved indgangen til institutionen af det pædagogiske personale.

2. At daginstitutionerne fremover sikrer, at forældre løbende meddeler pasningsbehov ind.

Ja, jeg spørger bare: hvor er verdens bedste hverdag henne til børnefamilierne? Ja, den er også røget i småt brændbart.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?