25. september 2021
(foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix)
(foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix)
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Med ironman, veteranbiltræf og letbaneanlæg skal vi ikke give flere tilladelser, end trafikken kan klare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Med ironman, veteranbiltræf og letbaneanlæg skal vi ikke give flere tilladelser, end trafikken kan klare
Debat Det Grønne Område - 07. september 2021 kl. 10:48
Af Richard Sandbæk, gruppeformand (K), næstfmd., Teknik-og Miljøudvalget

Det er skønt, at der er mange arrangementer i vores kommune - det kan være "Ironman", veteranbiltræf, eller diverse løb.

Det, jeg sætter spørgsmålstegn ved, er, at når nu vores kommune drukner i letbaneanlæg og som konsekvens heraf en meget besværlig trafik fremkommelighed, er det så en god idé samtidig at tillade en række "events", som begrænser trafikfremkommeligheden yderligere?

Når vi så desværre også har vanvidskørsel og ræs på DTU's område, som godt nok er en sag mellem DTU og politiet, så skal vi gøre noget.

Et enigt Teknik-og Miljøudvalg har bedt forvaltningen om at få dette belyst yderligere og sikre, at vi ikke giver flere tilladelser, end vores trafiksituation kan magte. Kommunen er først og fremmest til for os som borgere, og i denne svære periode med ledningsomlægninger og letbaneanlæg, som varer indtil 2025, så kan det jo være, at vi skal stoppe op og lige tænke os om en ekstra gang, før vi tillader flere events.

Stemmer du til kommunalvalget i år?