30. marts 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Gravearbejdet i Lundtofte er som et jordskælv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Gravearbejdet i Lundtofte er som et jordskælv
Debat Det Grønne Område - 27. februar 2020 kl. 15:00
Af Pia Ryding, Om Kæret 4a, 2800 Kgs. Lyngby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er rystet - både i mental og fysisk forstand! Jeg har mærket et jordskælv, og det er sådan, mit hus ryster. Eller som en af de unge mennesker spontant udbrød i forbindelse med en rystelse: 'nu ved jeg, hvorfor folk bliver bange for jordskælv.'

Sengene, reolerne og det der store gamle teak-klædeskab, der skal skilles for at kunne flyttes, står og ryster.

Det er ikke en naturkatastrofe. Det er noget af det gravearbejde, der i gang. Vi HAR kontaktet, flere gange selvfølgelig, både den projektansvarlige og entreprenøren. Sidstnævnte kendte ikke lige den paragraf i byggeloven, de er i gang med ikke at overholde.

Jeg kan godt huske, at vi i oktober fik en seddel i postkassen om gravearbejdet.

Der er ret meget gravearbejde her i Lundtofte, og jeg lever fint med omkørsler, larm og projektørlys ind ad vinduet. Jeg lever lidt mindre fint med manglende beskeder om overgravede vand-og gasledninger. Men når huset ryster, så møblerne bevæger sig, så bliver jeg sgu' lidt sur over, at de i det mindste kunne 1) have varslet (en generel oplysning om der graves, og det kan genere er ikke nok) 2) have gjort de nødvendige foranstaltninger (hvs at sætte en vibrationsmåler på vores hus. Vibrationsmåleren varsler, hvis vibrationerne overstiger det tilladte).

Hvis byggeloven blev overholdt, var arbejdet stoppet nu!