13. juli 2020
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hykleri fra borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hykleri fra borgmesteren
Debat Allerød Nyt - 10. maj 2020 kl. 17:16
Af Bille Thøgersen, Elmevej 18, Blovstrød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat Allerøds titulære borgmester, hr. Karsten Längerich, slår i sine udtalelser om aftalen mellem Socialdemokratiet og Venstre om den såkaldte kommunale udligning sine hidtidige rekorder i hykleri med mange længder. Han udtaler, at aftalen kun vil koste Allerød 2 mio. kr. mere end den seneste aftale. I hele sin tid i byrådet har han haft det lidt svært med tal, men lad os denne gang vælge at tro ham. I så fald er det imidlertid også det eneste virkelig sande i hans propaganda.

arrow Læs også: En glad og lykkelig borgmester på 50 år

Når han hævder, at aftalen er bedre end socialdemokraternes forslag, er det på overfladen korrekt, men forslaget var jo grotesk manipulation til fordel for socialdemokratiske kommuner, ikke mindst Køge, fr. Astrid Krags opstillingskreds, og havde som sådan ingen gang på jorden.

Den ubehagelige sandhed for Allerød og andre konservative kommuner i Nordsjælland er jo, at udligningen under den borgerlige regering var årlige røvertogter mod vore kommuner, hvor rovet blev fordelt på Venstre-kommuner og Dansk Folkepartis Udkantdanmark. Denne gang uddeles rovet så med rund hånd til Venstre-kommuner og socialdemokratiske; dette med et lidt ringere resultat for Allerød end det i forvejen meget ringe resultat for vor kommune. Der er absolut intet at glæde sig over. At stemme på de to partier, når man bor i Allerød er som at piske sig selv med skorpioner.

Hr. KL's slutbemærkning er, at han beklager, at andre borgerlige partier ikke var med i forliget. Hvis de ikke havde afstået fra det, ville resultatet nok være blevet bedre, hævder han. Det er ufattelig lemfældig omgang med sandheden. De konservative, og det er jo dem, han mener, blev slet ikke indbudt til forhandlingerne. Dette selvfølgelig, fordi V og S ikke ønskede at dele rovet med andre. Det er derfor groft hykleri fra hr. KL's side.

PS Hykleri er usandhed i anden potens.

arrow DEBAT: Tillykke med de 50 år, Karsten Längerich
13. maj 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 13:14
arrow DEBAT: Lokal opbakning til udligningsaftalen
10. maj 2020 kl. 10:03 Opdateret: kl. 12:28
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?