5. juli 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Enhedslisten støtter ikke besparelserne på busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Enhedslisten støtter ikke besparelserne på busser
Debat Allerød Nyt - 14. maj 2020 kl. 14:16
Af Marianne Frederik, regionsrådsmedlem og medlem af trafikudvalget (Ehl.)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat I Allerød Nyt 6.maj står der: "Avisen har talt med Jens Mandrup (SF), der er formand for trafikudvalget i regionen. Han fortæller, at hans udvalg blandt andet er blevet enige om at bevare 55E."

arrow Læs også: Anbefalinger om verdensmål klar i Allerød

Det er ikke hans udvalg, men et trafikudvalg bestående af 9 politikere, og her har 3 medlemmer ikke støttet forslaget, 2 fra Enhedslisten og 1 fra DF.

Enhedslisten har fra første gang vi blev præsenteret for, at Movia ville komme med en ekstraregning, foreslået andre prioriteringer af midler i regional udvikling, så man kunne undgå besparelserne på regionale busser og lokaltog.

Man kan så være glad for, at de mange protester fra borgere, borgmestre og lokalpolitikere har fjernet de værste forringelser. Og Enhedslisten er glad for, at der er fundet 5 mio. kr. til elbusser, så man kan søge den statslige pulje og komme i gang med en grøn omstilling. Det har Enhedslisten kæmpet for i længere tid.

Men der er stadigvæk tale om at spare 15 mio. kr. på busser og lokaltog, og det generer tusindvis af borgere hver dag. Bus 55E kommer kun til at køre i myldretiden.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?