20. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi skal samme vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi skal samme vej
Debat Albertslund Posten - 10. oktober 2021 kl. 06:15
Af Claus Heje, socialdemokratisk kandidat i Taastrupkredsen til Region Hovedstaden, Vibevej 1, Taastrup:

Samme dag som der er kommunalvalg er der valg til regionsrådet i Region Hovedstaden. Selv om regionen virker som noget fjernt er dets opgaver noget, som påvirker vores alles hverdag, hver dag.

41 medlemmer af regionsrådet har ansvaret for 41.000 medarbejdere og et budget på 41 milliarder. Den primære opgave er vores sundhedsvæsen, men også vores veje, ungdomsuddannelser, og den kollektive trafik er på regionsrådets dagsorden.

Vi bor i et hjørne af regionen som aldrig har fået valgt sin egen kandidat uanset partifarve til at sidde i regionsrådet. Det vil jeg gerne ændre på. Vores kreds hedder Taastrup kredsen og den dækker Albertslund og Høje Taastrup kommuner. Jeg er opstillet for Socialdemokraterne i Taastrup kredsen og jeg har brug for din stemme.

Mener du også, at vi skal have gratis tandpleje for alle? Mener du også, at vi skal have flere praktiserende læger på Vestegnen? Mener du også, at alle unge skal have en ungdomsuddannelse? Mener du også, at vi skal styrke den kollektive trafik? Mener du også, at vi skal gøre noget ved støjen omkring vores boliger nu? Mener du også, at vi kan og skal gøre noget ved den voksende ensomhed? Så skal du helt sikkert stemme på mig.

Med en fri og lige adgang til vores sundhedsvæsen som mit grundlag, vil jeg sammen med jer alle kæmpe for netop den gratis tandpleje, ungdomsuddannelser, mere kollektiv trafik, mindre støj og aktiv hjælp til de mange ensomme og socialt udsatte. Med andre ord, tror jeg på, at vi skal samme vej ... sammen.

Derfor må vi ikke glemme at der er to vigtige valg den 16. november 2021. Jeg håber på din opbakning, så vi kan komme på den rigtige vej.


KONTAKT OS

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?