23. juni 2021
Lars Gravgaard Hansen. Arkivfoto
Lars Gravgaard Hansen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hærværks grafitti og vejsvineri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hærværks grafitti og vejsvineri
Debat Albertslund Posten - 13. maj 2021 kl. 18:42
Af Lars Gravgaard Hansen, medlem af kommunalbestyrelsen. Det Konservative Folkeparti

debat Jan M. Jensen rammer plet når han skriver om den hærværk og grafitti som ses mange steder i Albertslund, desværre.

Vi oplever alle hvordan det ene busskur bliver ødelagt efter det andet, hvordan skraldespande, borde og bænke ødelægges og hvordan væggene i det offentlige rum bliver ødelagt af ligegyldig grafitti! Det store spørgsmål er, hvordan kan det stoppes? For stoppes skal det!

Albertslund kommune bruger hvert år mange penge på at "rydde op" efter dem, der ikke syntes at Albertslund skal fremstå som en velholdt by, med orden i det offentlige rum. Oven i dette kommer affaldet, der er en kedelig trend at man bare smider sit affald, for andre kommer jo og rydder op!

Hmm, sådan er det ikke og alligevel, for nogen gør det, og det er enten private initiativer eller vores Vej- og parkafdeling.

Når Jan M. Jensen efterspørger debat og handling så tror jeg, at han gør det på mange af os borgere i Albertslund. Generelt set tror jeg ikke der findes folk i Albertslund der syntes det er ok at kommunen bruger så mange penge på at rydde op efter andre, på hærværk og grafitti!

Når man er en forholdsvis fattig kommune, må vi acceptere at der ikke kommer nyt inventar op, når noget er blevet ødelagt, at grafittien ikke fjernes med det samme og at man ikke fjerner affald fra veje og stier. Den billigeste og bedste løsning er at undlade det sker, det kræver blot respekt for byen og dens udseende, for andres værdier og for sammenholdet og samfundet generelt.

Albertslund er en ganske almindelig kommune med helt almindelige udfordringer, Vi er ikke udsat for noget specielt i forhold til andre kommuner, vi er på det punkt, en gennemsnits kommune, så vi kan ikke dække os ind under byens sammensætning, slet ikke.

Vi må ta ansvar og sikre at dem Vi kender, bor sammen med, eller er i familie med, alle respektere fællesskabet og de værdier som Vi sammen har opbygget. Det staret hos os selv - Dig og Mig, men det slutter ikke her, det er kun begyndelsen.

Jan M. Jensen har starter debatten, det er op til dig at fortsætte den og i sidste ende være med til at passe på byen. Vi Vil Noget Andet ...


KONTAKT OS

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?