18. juni 2021
Katarina Sundelin/Katarina Sundelin / PhotoAlto
Foto: Katarina Sundelin/Katarina Sundelin / PhotoAlto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Støjpulje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Støjpulje
Debat Albertslund Posten - 10. juni 2021 kl. 05:30
Af Anita Olesen, Skærager 50, Albertslund:

Kommunalbestyrelsen har for nylig afsat en pulje på 0,3 millioner kroner til kommunal medfinansiering af støjreducerende tiltag på private ejendomme. Det vil sige mulighed for tilskud til støjskærme, støjreducerende vinduer og dørem, m.m. , alt sammen indenfor ejerens matrikel.

Det giver ingen mening og er på ingen måde rimeligt, at den enkelte husejer står tilbage med et problem, som er alment i flere dele af kommunen. I stedet burde man lave et fælles tiltag, i form af støjvolde eller skærme, som mange før mig har talt for.

Vores sikkert fortræffelige borgmester er, så vidt jeg ved, ikke en af de borgmestre som er fremme i medierne for at tale vestegnskommunernes sag. I Albertslund vest afdeling 3 er der eksempler på, at huse ikke kan sælges, da kommende husejere er bekymrede over den megen støj fra motorvejen.

Det burde ikke være sådan, at man i en villahave i Valby eller på en altan på Nørrebro har mere ro.

Jeg håber, vi kan få lovning på en seriøs løsning og ikke en meget dårlig lappeløsning, hvor vi hver især sidder bag vores lille matrikel med egen støjskærm eller bag lukkede døre og vinduer.


KONTAKT OS

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?