4. august 2020
John Lau Rasmussen. Arkivfoto
John Lau Rasmussen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Om overgreb på ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Om overgreb på ældre
Debat Albertslund Posten - 12. juli 2020 kl. 09:24
Af John Lau Rasmussen, Hedemarksvænge 107 A
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endnu et påstået overgreb mod en dement ældre er filmet af de pårørende. Jeg kender ikke sagen men der er formodentlig en naturlig forklaring på "overgrebet" som der plejer og være. Snart vrimler det med politikere og eksperter som vil profilere deres ældrepolitik og deres rapporter. Så starter den uendelig diskussion om, hvis parti der sikrer en værdi alderdom med nærmest paradisiske dimensioner. De vil alle sammen gerne vælges ind i kommunalbestyrelsen, så alle bedrages til at tro at alderdommens forfald forsvinder, blot vi stemmer på dem. Ingen af dem ved hvad det vil sige at arbejde med ældre, og intet af det de siger er sandt. Politikerne vil ikke se forfaldet, demensen, skrøbelighed, pisset og lortet og døden. De tror på Thyra Frank bedraget som handler om at bare vi klasker vores store patter ned i hovedet på hr. Hansen, fylder ham med flødelikør og synger. "Det var på Frederiksberg" så forsvinder at den ubehagelige alderdom. Sandheder er at der ikke er nogen værdighed i at blive gammel, i hvert fald ikke som vi ser det i dag, hvor døden udsættes til det ulidelige.

Nå jeg skal blot sætte en diskussion i gang nu der er kommunalvalg næste år. Imidlertid vil jeg som den eneste kompetente debattør på dette område, og som den eneste ansatte der har skrevet hudløst om området. henvise til en kronik jeg skrev i Information 2003. " Ja Jeg begår overgreb"

Ellers kan man få tilsendt E romanen. "Slå de gamle ihjel og bliv lykkelig" .(.et kærlighedsbudskab)

Den giver et indblik i plejesektoren som ansat, trods hovedpersonens humanistiske forfald og religiøse oprør. john.lau.rasmussen@hedemarknet.dk


KONTAKT OS

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?