13. juli 2020
Ivan Warrer, formand for Kulturhuset Birkelundgaard. Arkivfoto
Ivan Warrer, formand for Kulturhuset Birkelundgaard. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Misforståelser om Kulturhuset Birkelundgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Misforståelser om Kulturhuset Birkelundgaard
Debat Albertslund Posten - 29. maj 2020 kl. 06:22
Af Ivan Warrer, formand Kulturhuset Birkelundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Hediye
Tillad mig at påpege nogle områder, som du efter min opfattelse har misforstået.

arrow Læs også: DEBAT: Ny låneaftale for Birkelundgaard

"Det undrer mig at du som formand for Kultur- og fritidsudvalget udtaler at Kulturhuset Birkelundgaard har fuld eneret til ejendommen. " Det er en forkert udlægning.

Vi har altid kun haft råderet over en del af bygningen.

Du har fuldstændig ret, der er lavet toiletter for mere en million, her må jeg oplyse dig om at etableringen er en del af etape 2 i restaureringsplanen af Birkelundgaard som tidligere er fremlagt og godkendt af kommunalbestyrelsen.

Jeg vil også gerne her komme med en kommentar til teksten i budgetforliget om mere åben og ligelig adgang til Birkelundgaard. På baggrund af dette har vi tilbudt at trække os tilbage fra flere af lokalerne som det også fremgår af forslag til ny låneaftale.

Du skriver at vores fremtidige forhold vil være mindre optimal men at vi stadig vil have en fortrinsret. Vi er som sådan ikke interesseret i fortrinsret, men i en aftale hvor vi har stabile og forudsigelige forhold som skitseret i det nye udkast til låneaftale.

Man skal have sig for øje at hvis kulturhuset Birkelundgaard forlader bygningen Birkelundgaard er der kun ca. 300 m2 betongulv samt 8 rispapirs lamper. Alt andet inventar i lokalerne er kulturhusets og købt for medlemmernes penge. Dette inventar vil så ikke længere være at finde i laden.

Alle os frivillige i Kulturhus Birkelundgaard er meget forundrede over, at man i et kulturudvalg ikke vil støtte en forening, der laver kultur for borgerne og med et årligt besøgstal på henved 4000, men alene er optaget af lokalefordeling.

Er det misundelsens brød der stille og roligt, som en anden surdej, har stået til hævning i 5 år, nu skal skæres på en ny måde?


KONTAKT OS

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?