23. september 2021
ArkivfotoFoto: Kim Wendt
ArkivfotoFoto: Kim Wendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Mennesker med et handicap er vores fælles ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Mennesker med et handicap er vores fælles ansvar
Debat Albertslund Posten - 07. september 2021 kl. 17:46
Af Tina Andersen Messaoudi, kandidat for SF Albertslund

Kære Danske Handicaporganisationer(DH),

Tak fordi I holder os lokalpolitikere til ilden og beder os om, at forholde os til vilkårene for mennesker med fysiske eller psykiske handicaps. Det er virkelig fedt at mærke jeres engagement og ambitioner for at hjælpe de medborgere i repræsenterer.

I SF mener vi, at det er kommunens opgave at drage omsorg for de mest sårbare og skabe de bedst mulige vilkår for borgere der har brug for støtte og hjælp.

Derfor drømmer SF om en by hvor foreningsliv, borgere og lokalpolitikere kan løfte flok, og hvor vi igennem en fælles indsats og dialog kan udvikle og forbedre vilkårene for alle borgere. Et samarbejde jeg personligt vil gøre meget for at opnå.

Jeg brænder for socialpolitik og ønsker at være en stemme for de borgere som ikke selv "kan råbe højt". Derfor var jeg også ekstra glad, da DH takkede ja til at mødes med mig, og snakke muligheder, da jeg meldte mit kandidatur.

I den kommende tid vil jeg og SF blandt andet arbejde for at borgerne kun har én indgang til kommunen igennem én koordinerende sagsbehandler" som koordinerer borgernes sag på tværs af "kommunens enheder". En mærke- og hjertesag, som jeg vil arbejde hårdt for, kan blive en realitet.

Derfor glæder jeg mig allerede til vores kommende snakke og møder, hvor jeg håber vi i fællesskab kan få sat "mennesker med et fysisk eller psykisk handicap" på dagsordenen i Albertslund.


KONTAKT OS

Stemmer du til kommunalvalget i år?