30. marts 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Løgn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Løgn
Debat Albertslund Posten - 26. februar 2020 kl. 13:00
Af John Lau Rasmussen, Hedemarksvænge 107a
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

l en artikel i AP omkring skyderi og overfald på stationen, er Natteravnene, ABC og politiet ude og tale kriminaliteten i Albertslund ned. Hændelserne er usædvanlige og sjældne, og Albertslund er stadigt et trygt at bo, etc.

Alt sammen løgn og latin og et forsøg på at dække over den faktiske situation. Skyderier, bilbrande, overfald, tyverier etc. er det der er dækkende for Albertslund.

Nok så mange løgne fjerner ikke den utryghed som har præger beboerne i mange år. Mange tør ikke gå ud om aftenen. Heller ikke borgmesterens "snak" om fornyet indsats mod uacceptabel opførsel virker som en tryghedsskabende faktor.

Tilliden til politikere, myndigheder og boligselskaber er for længst forsvundet. Men man er selv skyld i denne situationen. Årtiers indvandring fra muslimske lande er den egenlige årsag til problemerne i Albertslund. Og I borgere, kommunister/ socialister og globalister er de egentlige skyldige i denne problematik.

Jeg kan kun for mit eget vedkommende sige, at jeg slår igen hvis nogen forsøger at overfalde mig.

P.t. er der kun en ting at gøre og det er at etablere et hjemmeværn -. med uniformer, skudsikre veste og bevæbnet med et boldtræ.


KONTAKT OS