14. august 2020
Vivi Nør Jacobsen. Arkivfoto
Vivi Nør Jacobsen. Arkivfoto
Foto: kim wendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Jeg har hverken pels eller hale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Jeg har hverken pels eller hale
Debat Albertslund Posten - 15. juni 2020 kl. 10:06
Af Vivi Nør Jacobsen, SF
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Allan, DF
Tak for dit svar til mig her i avisen. Det kommer efter min opfordring til jer i DF om at stoppe det, som jeg synes er en urimelig kampagne mod Hediye Temiz fra Radikale.

arrow Læs også: DEBAT: Stop nu, Vivi

Du svarer egentlig ikke rigtig på min opfordring...

Fint nok. Men jeg synes stadig, at jeres krav om, at der skal indkaldes en stedfortræder for Hediye Temiz er under lavmålet. For hun har jo passet sit arbejde, og der har ikke været grund til at nogen skulle træde ind i stedet for hende. Alle var nemlig til møde online via skærmen.

Alligevel foreslog DF den 26. maj, at der indkaldes en stedfortræder for Hediye. 21 dage efter at vi alle havde fået svar, og det var endda Hediye Temiz selv, der havde rejst spørgsmålet. Svaret kom den 5. maj til Økonomiudvalget: der var ikke et problem i, at Hediye var i Tyrkiet og deltog digitalt i møder. Jeres medlem af udvalget var fraværende, men I fik jo referatet. Hediye deltog i øvrigt.

I dit indlæg skriver du, at det ikke er en person-sag, og at den ikke har med Hediye Temiz at gøre. Det har jeg svært ved at forstå og se meningen i, når I samtidig argumenterer ud fra studier af hendes personlige Facebook opslag. Men jeg forstår så heller ikke, hvorfor du sammenligner mig med "et frådende væsel", for jeg har hverken pels eller hale. Men det skal jeg nok heller ikke tage personligt...

Så det lader jeg være med og ser i stedet frem til, at vi snart mødes igen om at træffe politiske beslutninger for vores by.

arrow DEBAT: Stop jer selv, DF
08. juni 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 21:12

KONTAKT OS

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?