19. oktober 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Husk at betale til boligselskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Husk at betale til boligselskabet
Debat Albertslund Posten - 17. september 2021 kl. 10:17
Af Conni Møller, Blokland 94 1 th

debat Husk, jer derude der står på venteliste til lejlighed, betal hvert år. Om det så er 20 år. Ellers er det bagerst i køen, og jeg mener bagerst i køen.

Jeg var overbevist om, at jeg var på listen, da jeg har betalt i årevis. Men jeg kunne så ikke forstå, at jeg aldrig fik tilbud. Det fik derimod en ven, som ikke har boet her i 20 år, køber andel og sælger her, kommer på akut og beholder sit gamle nummer og får det ene tilbud efter andet.

Jeg fik at vide, at de havde sendt to rykkere i 2019, men jeg har ved Gud ikke set nogen. Jeg plejer at betale på nettet, og tit og ofte kommer posten ikke men bliver afleveret forkert. Det gjorde min varmeregning.

Jeg havde et nummer fra 11.594 til nu 970.000 deromkring, jeg har ikke en chance, har været medlem i 46 år og pensionist, bor på 1 sal og en dag kan jeg ikke tage trapperne.

Jeg klagede flere gange, skrev endda til borgmesteren, og han sagde også, jeg var kommet i klemme og videresendte min klage. Men det hjalp ikke.

Jeg har arbejdet i min kommune hele livet og betalt skat, ligeledes mine børn, og min skat går også til Bo-Vest til at lønne dem. Men de kan slet ikke se det, de er hverken fleksible eller til at hugge i. De kan ikke være det bekendt, så husk at betale derude.


KONTAKT OS

Rejser du til udlandet i år?