12. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Handicaprådet - overflødigt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Handicaprådet - overflødigt?

Bjarke Juul, fmd. for Handicaprådet, Topperne 22:

Debat Albertslund Posten - 19. februar 2020 kl. 08:00
Af Topperne 22Albertslund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med henvisning til kommunalbestyrelsens møde den 11. februar, fremgår det af dagsordenen at der er 3 punkter 36 - 38 og 39, som berører mennesker med handicap og, som burde have været forelagt handicaprådet.

Handicaprådet skal have, forelagt alle sager/initiativer som berører mennesker med handicap, således at handicaprådet får mulighed for, at komme med råd - anbefalinger til gavn for kommunalbestyrelsen behandling af sådanne sager.

Medlemmer af handicaprådet, har den 14. december fremsendt brev til kommunalbestyrelsen som netop omhandler det, som er indholdet i pkt 36 - 38 og 39. Nemlig anvendelse af eksterne konsulenter til, at finde besparelser på handicapområdet. De eksterne konsulenter honoreres, i forhold til de besparelser de kan skaffe til veje.

Som det vil fremgå, ved at streame mødet blev der på intet tidspunkt nævnt noget om, at man har et handicapråd som burde have været involveret i denne sag, og givet sine råd og eller anbefalinger. Det blev heller ikke af nogen medlemmer oplyst, om brevet fra den 14 december fra DH Albertslund.

Når så alvorlige sager kan håndteres udenom handicaprådet - så er det nærliggende at spørge:

Hvad skal man med handicaprådet?


KONTAKT OS

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?