14. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Fugle på taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Fugle på taget
Opdateret 06. marts 2021 kl. 08:49
Debat Albertslund Posten - 06. marts 2021 kl. 08:45
Af Stephan Jensen, Kløveren 3a:

Vinnie Hansen, VA, har været ved tasterne i AP uge 9.

arrow Læs også: DEBAT: Ordentlige boliger, der er til at betale

Der er ikke midler til at sikre middelklassen og nedefter ordentlige boliger. VA har fået udfærdiget en "livscyklusanalyse" hvis konklusion de er kommet til at "fejltolke" en anelse i egen argumentations favør. Dette er desværre blevet gennemskuet og VA beklager. VA bruger derfor det lidt svævende udtryk "her og nu" til at holde liv i samme argumentation.

Den nye "klimareligion" giver det perfekte værktøj -det såkaldte "CO2-spøgelse", der som en ubekendt i en ligning - sammenholdt med fantasifulde fremskrivninger (kommende byggetekniske muligheder om 40-50 år), støttende sig til beregninger behæftede med stor usikkerhed og A-boliger, B-boliger og C-boliger. Faktorenes orden er ligegyldig, sålænge forvirringen er total. Hvorom alting er: i må finde jer i dårligere boliger af hensyn til CO2 og klima.

Tager CO2'en ikke stikket, kommer her esset: økonomien. Der er simpelthen ikke penge til ordentlige boliger til lejefolket. Glem 2020 kravene (det gjorde man i gårdhusrenoveringen vest), glem 0-energihuse. Selv ikke hvis vi "investerer" de varmebesparelser, som vi kort forinden er blevet forklaret er ikke eksisterende, vil disse kun kunne financiere 50 mill. Kr. CO2'en og varmebesparelserne mødes ikke og det gør enderne heller ikke. Slet ikke de kolde.

CO2 kræver sine ofre - også på Galgebakken. Hang down your head, Tom Doley.


KONTAKT OS

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?