23. september 2021
Tre partier trækker sig fra arbejdsgruppen om AMC's fremtid. Arkivfoto
Tre partier trækker sig fra arbejdsgruppen om AMC's fremtid. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Farvel til AMC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Farvel til AMC
Debat Albertslund Posten - 05. september 2021 kl. 09:34
Af Lars Gravgaard Hansen, C. Tina B. Nielsen, O. Leif Pedersen, F.

debat I foråret besluttede et flertal i kommunalbestyrelsen bestående af A, B og V sløjfede banerne til motorsport i Hyldagerparken og dermed fjerne grundlaget for det AMC vi kendte. I den forbindelse nedsatte kommunalbestyrelsen en arbejdsgruppe til, at finde dels en midlertidig, men efterfølgende også en permanent løsning til AMC's fremtidige placeringen.

arrow Læs også: Tre partier trækker sig fra arbejdsgruppe: 'Albertslund Motorsports Center er død'

Efter en række møder er den midlertidige løsning fundet, løsningen er ikke perfekt, langt fra, men ud fra de modeller der er blevet diskuteret (og udfordret), nok den mindst ringe. Vi undertegnede har indgået i den arbejdsgruppe.

Arbejdsgruppen er nu der i sit arbejde, at den fremtidige placering skal findes og samtidig skal modellen for det fremtidige AMC grundlægges.

Ud fra diskussionerne og løsningsmodellerne tror vi ikke længere på et AMC. Der kan muligvis komme en "blindtarm" med lidt motorsport indkapslet i en regulær klubløsning.

Det er ikke på det grundlag vi valgte at gå ind i arbejdet, vi ville sikre en løsning med et tydeligt element af motorsport og i det sydlige område af Albertslund.

Vi finder derfor at forudsætningerne har ændret sig så meget, at grundlaget for en særlig arbejdsgruppe for AMC er væk. Arbejdet der nu pågår kunne ligeså vel være forankret i Børne og Skoleudvalget, hvor klubberne jo hører til og hvor de to andre nye klubber er forankret.

Der er for os at se ikke længere noget der taler for en særlige politisk bevågenhed, AMC er død. Vi ser derfor ikke det store perspektiv i at fortsætte i arbejdsgruppen og vælger derfor af forlade denne med øjeblikkelig virkning.


KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?