17. september 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe trafikaftale for Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe trafikaftale for Sjælland
Debat - 14. marts 2019 kl. 12:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regeringen (V-K-LA) og DF har indgået en trafikaftale, der vil få kæmpe betydning for trafikanterne i de kommende år på hele Sjælland.

Kalundborg-motorvejens færdiggørelse vil få stor betydning ikke bare for Kalundborg-området, men hele Vestsjælland, da Kalundborg som den største industriby på Sjælland uden for København vil være dynamo med nye arbejdspladser, investeringer og yderligere udvikling.

Næstved-motorvejen vil koble Næstved på motorvejsnettet - noget, der har været tiltrængt længe. Gedestiens dage er nu talte. Motorvejen vil få kæmpe betydning ikke bare for Næstved, men hele Sydsjælland.Der etableres den længe ventede omfartsvej til Stevns, som vil afhjælpe de store trafikproblemer, der er både morgen og aften i det område.

En ny Ring 5 vest for Køge vil aflaste Køge Bugt-motorvejen, der i forvejen er Danmarks mest belastede vejstrækning.

Og så afsættes der med aftalen en historisk stor pulje til støjbekæmpelse, da vi ikke må glemme, at der bor mennesker tæt ved de eksisterende og de nye veje, som vi skal tage vare på.

Personligt har jeg arbejdet med dette område gennem alle mine 14 år i Folketinget - så det er en kæmpe glæde at kunne være med til at lande en aftale med så store aftryk til gavn for hele vores område.

Enigheden blandt kommuner og Region Sjælland i forhold til prioriteringen af de forskellige projekter har gjort en afgørende forskel. Tak til alle, der gennem årene har bakket op og hjulpet med til, at det nu er lykkedes at lande en kæmpe trafikaftale til gavn for hele Sjælland.