3. juni 2020
Woman checking a shopping list
Foto: Adobe Stock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiets opfordring: Spred dine påskeindkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiets opfordring: Spred dine påskeindkøb
Opdateret 05. april 2020 kl. 08:03
Danmark - 05. april 2020 kl. 07:09
Af Joe Kniesek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at undgå kødannelser og mange mennesker samles på et sted anbefaler politiet, at man gør brug af dagligvarebutikkernes forlængende åbningstider hen over påsken.

De store dagligvarebutikker har ekstraordinært fået mulighed for at holde åbent flere dage end sædvanligt i påsken. Det sker for at sprede kundernes besøg ud over længere tid og dermed skabe mere plads mellem kunderne.
På den måde mindsker man risikoen for smittespredning af coronavirus/covid19.

”Der er altså flere dage at handle på, så ingen grund til indkøbspanik. Sørg for at have god tid, køb gerne ind på skæve tidspunkter, følg butikkens anvisninger og vis hensyn over for ældre og udsatte, når du drager ud for at fylde indkøbsvognen”, siger Rispolitiets Kommunikationsdirektør, Anders Frandsen.

Disse gode råd gælder selvfølgelig også, hvis du planlægger at tage i plantecenter eller byggemarked i påsken.”Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker.

Det gælder også, selvom man står et par meter fra hinanden”, siger Anders Frandsen.Pressekontakt

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?