27. maj 2020
Politiet har lørdag haft Rullemarie og ammunitionsrydningstjenesten (EOD) til at undersøge et mistænkeligt forhold ved et parkeret køretøj på Nørrebro i København.
Politiet har lørdag haft Rullemarie og ammunitionsrydningstjenesten (EOD) til at undersøge et mistænkeligt forhold ved et parkeret køretøj på Nørrebro i København.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet finder ikke sprængstof i mistænkelig sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet finder ikke sprængstof i mistænkelig sag

Københavns Politi har lørdag undersøgt et mistænkeligt forhold ved et parkeret køretøj på Nørrebro.

Danmark - 21. september 2019 kl. 20:21
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere lørdag har Københavns Politi spærret et område af Nørrebro af, fordi et mistænkeligt forhold ved et parkeret køretøj skulle undersøges.

Lørdag aften kan politiet fortælle, at køretøjet er blevet undersøgt, og at det ikke indeholdt sprængstof. Det siger Jesper Frandsen, vagthavende ved Københavns Politi, til TV2.

Over for BT forklarer han, at det var en henvendelse fra en bekymret borger, der fik politiet til at afspærre dele af Nørrebrogade og Bragesgade.

Efter afspærringen af området fik politiet hjælp til undersøgelse af stedet af ammunitionsrydningstjenesten - også kendt som Explosive Ordnance Disposal (EOD). Det er en enhed, som har til opgave at fjerne ueksploderet ammunition.

Selv om der ikke blev fundet sprængstof ved det parkerede køretøj, så var der god grund til at undersøge sagen nærmere og afspærre området, siger den vagthavende.

- På grund af den tid vi lever er, er vi ekstra omhyggelige, når vi får den slags henvendelser, siger Jesper Frandsen til BT.

På Twitter skriver Københavns Politi lørdag aften, at både Nørrebrogade og Bragesgade igen er åben for færdsel.

Politiet er fortsat i færd med undersøgelser i området, lyder det på det sociale medie.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?