28. marts 2020
Politiets teknikere arbejder mandag eftermiddag i Korskærparken i Fredericia, hvor en 24-årig mand er blevet dræbt af et skud i brystet. Gerningsstedet er overdækket for at sikre spor mod regnvejret. Otte personer er anholdt og afhøres af politiet.
Politiets teknikere arbejder mandag eftermiddag i Korskærparken i Fredericia, hvor en 24-årig mand er blevet dræbt af et skud i brystet. Gerningsstedet er overdækket for at sikre spor mod regnvejret. Otte personer er anholdt og afhøres af politiet.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet anholder otte efter skuddrab i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet anholder otte efter skuddrab i Fredericia

Det er mandag aften uvist, om nogle af de anholdte kræves fængslet. Politiet leder stadig efter sort scooter.

Opdateret 24. februar 2020 kl. 14:56
Danmark - 24. februar 2020 kl. 14:54
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 24-årig mand er mandag eftermiddag blevet dræbt af skud i Korskærparken i Fredericia.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, der fik alarmen om skyderiet klokken 13.50.

- Han bliver ramt af et skud i brystet og bliver bragt til sygehuset. Her afgår han ved døden, fortæller politiinspektør Carit Andersen fra Sydøstjyllands Politi.

Efterfølgende anholdt politiet otte personer i sagen, men det er uvist, om gerningsmanden er blandt de otte.

- De blev anholdt for at sikre deres tilstedeværelse og fastslå deres rolle i og tilknytning til sagen, forklarer politiinspektøren.

- Antallet af anholdte kan godt falde, efterhånden som vi får dem afhørt, og der kan komme andre anholdelser til.

Det er mandag aften ikke afgjort, om en eller flere af de anholdte tirsdag skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

I forbindelse med drabet så vidner en person med en sort styrthjelm køre fra stedet ad Lange Møllers Vej på en sort scooter. Politiet vil meget gerne i kontakt med denne person.

- Personen har ikke nødvendigvis noget med sagen at gøre, men kan være et vigtigt vidne. Vi vil derfor gerne høre fra personen eller finde frem til scooteren, siger Carit Andersen.

Mandag aften kan politiet ikke sige, om skyderiet er banderelateret eller noget om motivet i øvrigt.

- Vi har selvfølgelig nogle hypoteser om, hvad motivet kan være, men det er for tidligt at melde noget ud om det, siger Carit Andersen.

Efter drabet har Sydøstjyllands Politi sendt en mobil politistation og flere politifolk, der ikke har noget med efterforskningen af drabet at gøre, til Korskærparken.

- Formålet er så hurtigt som muligt at skabe tryghed og genoprette normale tilstande for de mange, der bor i området, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Beboere i området opfordres til at besøge den mobile politistation, hvis man har behov for at tale med politiet efter den voldsomme begivenhed.

Politiet understreger dog, at man ikke vil tale om den konkrete sag eller efterforskningen af den.