11. juli 2020
To mænd og to kvinder, der af politiet betegnes som "omrejsende kriminelle", er ved Retten i Randers blevet varetægtsfængslet for en stribe indbrud, hvor de brød gennem taget til forretninger.(Arkivfoto).
To mænd og to kvinder, der af politiet betegnes som "omrejsende kriminelle", er ved Retten i Randers blevet varetægtsfængslet for en stribe indbrud, hvor de brød gennem taget til forretninger.(Arkivfoto).
Foto: Jan Bjerre Lauridsen, Ritzau/Free
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dommer fængsler rumænere for en stribe indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommer fængsler rumænere for en stribe indbrud

Fire "omrejsende kriminelle" er mistænkt for lave indbrud gennem taget på forretninger i seks politikredse.

Danmark - 18. oktober 2019 kl. 15:52
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire rumænere er lørdag i et grundlovsforhør ved Retten i Randers blevet varetægtsfængslet i fire uger for en stribe indbrud og indbrudsforsøg.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

De to mænd og to kvinder blev fredag anholdt på to forskellige adresser i Nordjylland. Det oplyste politiets specialgruppe Særlig Efterforskning Vest (SEV) fredag eftermiddag i en pressemeddelelse.

De er mistænkt for 14 indbrud og indbrudsforsøg i forretninger i de seks politikredse i Vestdanmark. Deres fremgangsmåde har typisk været at bryde ind gennem taget.

- De fire anholdte er det, vi betegner som omrejsende kriminelle, der tydeligvis flytter sig rundt mellem politikredsene og begår kriminalitet, sagde politiinspektør i SEV Brian Voss Olsen i fredagens pressemeddelelse.

- Vi har været på sporet af dem i noget tid, så jeg er ganske godt tilfreds med, at vi nu har fået dem anholdt.

Specialenheden SEV efterforsker i hele det vestlige Danmark, altså på tværs af de forskellige politikredse. Specialgruppen samarbejder også med andre lande.

Gruppen står primært for langsigtede efterforskninger af alvorlig kriminalitet.

De fire anholdte blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de altså blev varetægtsfængslet. De kærede ikke varetægtsfængslingen til landsretten, oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?