23. september 2020
Martin Wolffbrandt (K) har foreslået, at eventuelle trafikgener fra erhvervsområdet ved Farremosen skal undersøges. TEPMU skal nu se på sagen. Foto: Allan Nørregaard
Martin Wolffbrandt (K) har foreslået, at eventuelle trafikgener fra erhvervsområdet ved Farremosen skal undersøges. TEPMU skal nu se på sagen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikgener fra Farremosen skal undersøges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikgener fra Farremosen skal undersøges
Allerød - 24. januar 2020 kl. 16:03
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På torsdagens byrådsmøde havde Konservatives medlem af byrådet Martin Wolffbrandt en sag på dagsordenen vedrørende trafikgener ved Farremosen.

Sagen rejste han på baggrund af informationer om, at trafikken af lastbiler fra erhvervsområdet Farremosen generer på vejen Farremosen og desuden er set køre til Lillerød bymidte i stedet for ud på motorvejen.

- Konservative ønsker at reducere trafikgenerne fra Erhvervsområdet Farremosen i det omfang, det er muligt. Det er næppe rationelt for virksomhederne, at lastbilerne ikke kører direkte til motorvejen, og det er selvsagt heller ikke i beboerne ved Farremosens interesse. Vi har altså en win-win situation, hvis vi løser problemet, sagde Martin Wolffbrandt, som foreslog, at Teknik-, Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget (TEPMU) arbejder videre med sagen for at undersøge to ting.

Dels om forvaltningen har informationer om, at lastbiler fra Farremosens erhvervsområde kører ad Farremosen og via Lillerød bymidte.

Dels hvilke muligheder byrådet har for at bidrage til en hensigtsmæssig skiltning ved erhvervsområdet.

- Hvis nogle, formentlig ikke særlig dyre, skilte kan hjælpe lastbilerne på rette vej, er det en oplagt billig løsning, sagde Martin Wolffbrandt.

Et enigt byråd sendte sagen videre til behandling i TEPMU.

Har debatten om sexisme taget overhånd?