23. november 2017
Lasse Bo Handberg tiltrådte som teaterdirektør på Mungo Park den 1. juli. Til oktober får hans første forestilling på teateret premiere. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Lasse Bo Handberg tiltrådte som teaterdirektør på Mungo Park den 1. juli. Til oktober får hans første forestilling på teateret premiere. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterdirektør afslører første forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterdirektør afslører første forestilling
Allerød - 17. juli 2017 kl. 05:57
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mungo Parks nye teaterdirektør Lasse Bo Handberg sidder lige nu og skriver på sin debutforestilling til teateret. Den hedder »Fritz Hansens-folket« og får premiere til oktober.

- Jeg sidder simpelthen og skriver på livet løs for at blive færdig. Og jeg skal også instruere forestillingen, som er med hele ensemblet på scenen. Så det bliver alle jetoner ind på ét felt fra starten af, siger han.

Forestillingen handler om de kulturradikale, der som Lasse Bo Handberg ser det, er en meget væsentlig del af det danske samfund, vi har i dag. For de har skrevet vores litteratur, udviklet vores medier, designet vores møbler og skabt vores værdier.

- De har i høj grad været en meget væsentlig del af det Danmark, der i dag pludselig er til forhandling igen. Det er nok det, der interesserer mig, siger Lasse Bo Handberg.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis i dag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk