19. september 2020
Som noget nyt introducerer Blovstrød Kirke nu kravlegudstjeneste. Pressefoto
Som noget nyt introducerer Blovstrød Kirke nu kravlegudstjeneste. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag babyerne med til gudstjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag babyerne med til gudstjeneste
Allerød - 04. december 2019 kl. 14:54
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som noget nyt introducerer Blovstrød Kirke en kravlegudstjeneste, som sognepræst Kristine Krarup Ravn står for. Gudstjenesten finder sted lørdag den 7. december 9.30, og målgruppen er de 0- til 5-årige.

Der er selvfølgelig også plads til forældre, ældre søskende og bedsteforældre, og undervejs er der en kort fortælling og salmer, som ledsages af fagter.

- Der fødes babyer i Blovstrød som aldrig før. Nogle taler ligefrem om et baby boom. I Blovstrød Kirke mærker vi det ved, at den ugentlige babysalmesang er overtegnet. Derfor har vi valgt at udvide, så der nu er to hold om ugen. Endvidere vil vi forsøge os med det nye initiativ, kravlegudstjenesten. Det er et tilbud til de børn, der er for store til babysalmesang, og samtidig for små til pastagudstjeneste. Med kravlegudstjenesten får vi en hyggelig lørdag formiddag i kirkens og sognegårdens rolige rammer, siger Kristine Krarup Ravn.

Efter den korte gudstjeneste er der gratis morgenmad i sognegården. Det er ikke nødvendigt at melde sig til, man kan bare møde op.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?