21. november 2018
Krimiforfatter Jussi Adler-Olsen, der i mange år boede i Allerød, har nu solgt sit skriveværksted i byen og tjent en million på det. Foto: Allan Nørregaard
Krimiforfatter Jussi Adler-Olsen, der i mange år boede i Allerød, har nu solgt sit skriveværksted i byen og tjent en million på det. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesforfatter har solgt huset: Tjener en million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesforfatter har solgt huset: Tjener en million
Allerød - 13. februar 2018 kl. 13:40
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Handlen af krimiforfatteren Jussi Adler-Olsens arbejdsbolig i Allerød er netop blevet tinglyst, skriver Boliga. Og tinglysningen afslører, at den kendte forfatter, der nu endegyldigt har kappet navlestrengen til Allerød, har tjent en million på hushandlen.

Den 266 kvadratmeter store villa var udbudt til salg for 5.985.000 kroner, mens den endelige handel lød på 5,3 millioner kroner. Dermed kan Jussi Adler-Olsens firma, der stod som ejer af huset hive million-fortjenesten hjem, da firmaet i 2012 købte boligen for 4,3 millioner kroner.

Boligen fungerede for skriveværksted for Jussi Adler-Olsen, der også havde en privat villa i Allerød. Den blev solgt for godt et år siden for 6,2 millioner kroner og rummede blandt andet en overdækket swimmingpool.

Med salget af arbejdsvillaen sætter Jussi Adler-Olsen og hustruen Hanne nu det sidste punktum i historien om deres tid i Allerød. I sommeren 2016 blev begge deres huse i byen udbudt til salg, og efter halvandet års tid er de to villaer nu solgt videre til nye ejere.

Parret selv købte allerede i sommeren 2016 en villa på 321 kvadratmeter i Valby. Villaen, der fungerer både som privat bolig og hjemsted for Jussi Adler-Olsens skriverier, gav de 12,5 millioner kroner for.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk