23. januar 2019
Maglebjergskolen forbliver i Lynge, men det er uvist, om skolen fortsætter i samme rammer som i dag, eller om der kan finde en udbygning sted. Foto: Allan Nørregaard
Maglebjergskolen forbliver i Lynge, men det er uvist, om skolen fortsætter i samme rammer som i dag, eller om der kan finde en udbygning sted. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Specialskole fortsætter i Lynge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Specialskole fortsætter i Lynge
Allerød - 12. juni 2018 kl. 06:18
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maglebjergskolen får lov til at fortsætte på sin nuværende adresse i Lynge. Samtidig indgår det i de kommende budgetforhandlinger i Allerød Kommune, om der er råd til at udbygge skolens rammer, eller om skolen må fortsætte uden tilpasninger af de eksisterende bygninger.

- Det her betyder også, at vi i udvalget skal se nærmere på, hvad vi stiller op med den driftsbesparelse, der kunne opnås ved en flytning, siger formand for Børne- og Skoleudvalget i Allerød Kommune, Nikolaj Bührmann (SF).

Maglebjergskolen er en specialskole i Allerød Kommune for elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder, der bunder i eksempelvis svær autisme og multihandicap. Skolen har 70-80 elever, der kommer fra det meste af Nordsjælland.

Skolen har i en periode haft dalende elevtal, men antallet af elever er igen i en lille fremgang.

Vælger Allerød Kommune senere på året, at Maglebjergskolen skal fortsætte uden tilpasninger af de fysiske rammer kan det i følge materialet til mødet i Børne- og Skoleudvalget betyde, at der lægges et loft på, hvor mange elever der kan indskrives på skolen. En udbygning vil på den anden side kunne tage hånd om nogle af de udfordringer, der følger med på en specialskole, der har brug for skærmede miljøer til elever med forskellige udfordringer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk