24. maj 2019
Bo Machholm ser frem til at servere for kaffetørstige Allerødborgere. Både de, der er på farten og skal nå et tog, og de der har lidt bedre tid til at sidde og hygge sig med deres kaffe. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Bo Machholm ser frem til at servere for kaffetørstige Allerødborgere. Både de, der er på farten og skal nå et tog, og de der har lidt bedre tid til at sidde og hygge sig med deres kaffe. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snart spreder duften af kaffe sig i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snart spreder duften af kaffe sig i bymidten
Allerød - 12. februar 2019 kl. 04:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver dag passerer 9200 mennesker forbi Allerød Station, og om et par måneder kan de forbipasserende glæde sig over, at det atter bliver muligt at købe en kop kaffe med på vej til eller fra arbejde. For midt i april åbner Bo Machholm kaffebaren Bar' Kaffe, der vil servere te, kaffe, kager, brød og andre særligt udvalgte lækkerier fra morgen til aften.

arrow Læs også: Åbner kaffebar i 7-Elevens gamle lokaler

I lokalerne, som Bo Machholm begynder at bygge om senere på måneden, skal der laves et hyggeligt miljø, hvor man i rolige omgivelser kan slappe af med kaffebarens lækkerier.

- Der skal laves et lounge-miljø med brændeovn, hvor jeg udover kaffe blandt andet vil servere morgen-tapas. Det skal være lækre skinker, pølser og oste, godt brød, yoghurt og müsli, som man kan sidde og hygge sig med. Der bliver også te, juicer, kage og sandwich på menu-kortet. Lokalerne er ret store, så min idé er, at der i baglokalet skal laves et rum, der både kan være åbent og kan lukkes af som en slags mødelokale for foreninger, forretninger eller mødregrupper eller andre. Mange folk har efterlyst et sted i Allerød, hvor man kan sætte sig ind og hygge sig eller måske sidde og arbejde lidt. Det er det, vi skal bygge op, fortæller han.

Men der bliver også plads til pendlerne, som skal have en kop hurtig kaffe og måske et stykke brød med på farten. Derfor kommer kaffebaren til at holde åbent fra klokken 6 om morgenen.

- Pendlerne er en kæmpe bonus for mig og giver mig ro, fordi de giver et godt flow i forretningen

.
Bo Machholm kommer også til at have specialvarer som lakrids, te, brød og andre ting, der skiller sig lidt ud, i sin kaffebar. Idéerne til indholdet i sin kaffebar har han hentet forskellige steder i landet.

- Jeg kommer meget rundt, og hver gang jeg er inde et sted, noterer jeg mig, hvis de har noget særligt lækkert, som jeg godt selv kunne tænke mig at servere. Jeg kan godt lide, når man gør sig umage og prøver at få det til at se lidt lækkert ud, siger han.

Flere i Allerød kender allerede Bo Machholm fra bymidten, hvor han stod med sin kaffevogn i sommer og i efteråret. Men nu er han altså klar til at blive mere fast forankret i bymidten.

- Det er et kæmpe lykketræf for mig, at jeg har fået fat i de lokaler, og en fantastisk timing. Jeg glæder mig til at lave noget til folk, der gør dem glade. Kan jeg leve af det og have nogle glade kunder og medarbejdere, så er jeg lykkelig, siger Bo Machholm.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede