21. maj 2019
Med hjælp fra Nordsjællands Brandvæsen lykkedes det for første gang i borgmesterkarrieren Karsten Längerich at tænde midtbyens juletræ. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Med hjælp fra Nordsjællands Brandvæsen lykkedes det for første gang i borgmesterkarrieren Karsten Längerich at tænde midtbyens juletræ. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Nu lyser juletræet på Øen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Nu lyser juletræet på Øen
Opdateret 30. november 2018 kl. 20:45
Allerød - 30. november 2018 kl. 20:02
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere hundrede Allerød-borgere mødte fredag aften op for at være med til at tænde juletræet og julestemningen i Lillerød bymidte. Sædvanen tro blev der talt baglæns ned fra 10 af alle de fremmødte, og næsten på 1 lykkedes det borgmester Karsten Längerich, der befandt sit i kurven på brandvæsnets stigevogn at tænde det store, flotte juletræ.

Det lyser nu op i bymidten på sin plads midt på Øen, og dermed er julen for alvor kommet til Allerød. Ikke mindst til stor glæde for de mange børn, der sammen med forældre og bedsteforældre var kommet på den sidste eftermiddag i november for at byde julen velkommen i Allerød.

Arrangementet blev indledt af musikere fra Den Kongelige Livgardes Tambourkorps, der marcherede igennem M.D. Madsensvej fulgt af et spejder-nisseoptog. På scenen optrådte Allerød Musikskoles kor med julesange, og inden træet blev tændt holdt både borgmesteren og Handelsforeningens formand Lene Krogh. De talte begge om, hvor vigtigt det er, at Allerøds bymidte bliver ved med at udvikle sig, og hvor at det er dejligt at se, at borgerne bakker op om arrangementerne i bymidten.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede