18. oktober 2019
Lillerødkoret med dirigent Klaus Munk-Nielsen i spidsen gav sin forårskoncert på musikskolen søndag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Lillerødkoret med dirigent Klaus Munk-Nielsen i spidsen gav sin forårskoncert på musikskolen søndag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Forårsstemning i velklingende sal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Forårsstemning i velklingende sal
Allerød - 13. maj 2019 kl. 09:18
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fyldt godt op i musikskolens koncertsal, Tonnasalen, da Lillerødkoret søndag eftermiddag gav forårskoncert. 110 gæster var mødt op for at lytte, og 50 sangere i koret var klar til at underholde dem med flerstemmig sang.

Derudover var Blovstrødtrioen også på pletten. Den består af Anne Marie Buhl Pedersen på klaver, Jørgen Buhl Pedersen på violin og Jørgen Jessen på klarinet, og akkompagnerede Lillerødkoret på mange af numrene.

- Vi er henrykte over at kunne synge i en så velklingende koncertsal. I kraft af Tonna Nielsen har vi Tonnasalen, som virkelig har løftet oplevelsen af musik i Allerød. Vi har den store glæde, at Tonna synger sammen med os i Lillerødkoret og desuden støtter hun koret økonomisk, hvilket gør det muligt for os at have en super dygtig dirigent som Klaus Munk-Nielsen og andre dygtige samarbejdspartnere, siger en tilfreds formand for Lillerødkoret, Olav B. Christensen.

Efter en vellykket forårskoncert holder Lillerødkoret nu sommerferie til den første onsdag i september, hvor det begynder at øve til julekoncerten. Skulle nogen have lyst til at være med, er der brug for nye sangere i koret. Alle interesserede kan henvende sig til et medlem af bestyrelsen eller møde op til en onsdagsprøve.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede