19. oktober 2018
Alle dokumenter om Farremosen skal offentliggøres, mener Miki Dam Larsen. Foto: Allan Nørregaard
Alle dokumenter om Farremosen skal offentliggøres, mener Miki Dam Larsen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: Frigiv alle dokumenter om Farremosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: Frigiv alle dokumenter om Farremosen
Allerød - 09. november 2017 kl. 06:52
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle papirer skal lægges offentligt frem, inden byrådet træffer en beslutning om erhvervsområdet ved Farremosen. Det mener Socialdemokratiets borgmesterkandidat Miki Dam Larsen.

arrow Læs også: Borgmester: Jeg arbejder positivt for at realisere lokalplanen

- Jeg synes, at de fortrolige papirer, vi har, skal lægges frit frem, for at vi kan undgå, at borgerne skal føle sig snydt. Skal vi forholde os ligeværdigt i debatten, så skal vi offentliggøre alle dokumenter. Når man holder nogle dokumenter tilbage, så er det for at stå stærkest muligt i forhold til en erstatningssag ved at holde egne juridiske overvejelser internt. Men det mener jeg ikke, vi kan i det her tilfælde, fordi det er et alt for politisk emne. Der må for mig bare ikke ske det, at borgerne bliver chokerede efter valget. Der er ikke nogen perfekt løsning. Men det bedste er, at vi får truffet en beslutning inden valget, siger han.

Miki Dam Larsen var derfor en af dem, der foreslog et ekstraordinært byrådsmøde inden valget, og det kommer der som bekendt fredag den 17. november. Som den socialdemokratiske borgmesterkandidat ser det, er det tilliden mellem borgerne og politikerne, der er på spil.

- Politik er at skabe tillid og forståelse til en retning, og den mulighed får vi undermineret, hvis den her sag går op i hat og briller. Vil man så som borger per automatik modsætte sig alting, fordi man ikke har tillid til politikerne? Det vil være ødelæggende, for så sander alting til, og jeg vil være så ærgerlig, hvis borgerne taber tilliden. Mistillid er udmattende og ufrugtbart, siger Miki Dam Larsen, som kalder asfaltsagen for en rigtig ærgerlig sag.

- Der er jo ingen, der ønsker den asfaltfabrik, men mulighederne for os er ganske få og er blandt andet afhængige af, om Erhvervsministeriet vil imødekomme vores høringssvar til Fingerplanen. Et § 14-forbud kan sikre, at Pankas stoppes, indtil vi har en afklaring på, om der er en ændring i Fingerplanen, siger han.

arrow - Jeg er ked af det på kommunens vegne i dag
17. november 2017 kl. 11:08 Opdateret: kl. 12:14
arrow Borgmesterduel: Det sagde de om asfaltsagen
16. november 2017 kl. 23:09 Opdateret: kl. 23:09
arrow Enhedslisten tror ikke Pankas er til at stoppe
16. november 2017 kl. 10:22 Opdateret: kl. 23:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk